Tilu Pass Dryer


Tilu lulus dryer usaha Rotary

Tilu lulus dryer usaha Rotary bisa dipaké pikeun ragaji lebu, chip kai, jarami, kai sheaving, Medicago sativa, sampeu, séréal Distillers ', ramuan, jsb
The dryer pamakéan dina tungku nu boga hambalan béda, efisiensi keur panas kasebut rising up 15 % -20%, sarta biaya keur garing ieu lowered handap, anu tense ti drying nyaeta 2 atanapi 3 kali ti dryer tradisional, sarta panjang kendang nyaeta 30% -40% pondok ti lulus tunggal, dijajah teh tilu dryer lolos nyaéta 65% leuwih handap tina nu dryer lolos tunggal.

1. Filsafat keur dryer tilu pass

DSCF5175

Tilu dryer lolos diwangun ku tilu kendang, aliran bahan saperti kieu: Batin kendang -> kendang tengah ---> outter kendang, unggal kendang boga bentuk husus tina plat guiding bahan, bahan kasebut dipindahkeun ku gaya usaha Rotary ti kendang jeung gaya attrative tina hawa panas.

Tilu Pass Dryer-1
Tilu Pass Dryer-10

2. Status gawe dryer:

Tilu Pass Dryer-11

AB: pre-Élmu sarta Téknik panggung, bahan keur transfered mun dryer nu, ti hawa panas, suhu bahan anu rising up bola baseuh, di tahap ieu, Uap jero bahan stabil ngandung, sarta suhu hawa panas téh muterna handap, pelepasan panas ti hawa panas téh pamakéan pikeun tos panas bahan baseuh.
SM. drying di speed sarua, babandingan drying stabil ngandung, dina tahap ieu, feasture bal baseuh boga cai haratis bisa evapourated ku panas transfered ti hawa panas supados hawa geus stabil, tapi suhu hawa panas tur nu Uap tina bahan anu muterna handap.

CD: Nisbah drying ieu muterna handap, rasio nyebarna Uap jero bahan URANG SUNDA ti
Laju Évaporasi pikeun Uap anu, beungeut bahan teu boga cukup Uap, jadi babandingan drying nyaeta slow handap, anu transferd panas mun bahan kasebut luhur ti panas dipaké pikeun menguap ka Uap supados suhu bahan anu rising up jeung suhu hawa panas geus muterna handap.

DE, The Uap tina bahan anu lowered handap pamundut jeung bahan éta geus dileupaskeun tina dryer ka sistem cooling pikeun mastikeun suhu bahan téh luhur saeutik ti ambient na pak eta up.

3. spésifikasi tina tilu dryer lolos:

Panas Exchange - Agen pikeun drying nyaéta hawa panas
model HTG-600 HTG-1200 HTG-2400 HTG-4800 HTG-8000
Uap Pupus 600 1200 2400 4800 8000
Uap primér 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50%
Uap final 10% 10% 10% 10% 10%
Kapasitas (dryed) 300--800 600--1500 1200--3000 2400--6000 4000--10000
kgs / h
konsumsi batubara 500 320 240 500 320 240 500 320 240 500 320 240 500 320 240
Kgs / t
konsumsi listrik 37 72,1 98.7 131,6 168
hasil 45 95 130 175 220
Outter dimension (m) 32 * 6 * 5 34 * 7 * 6 36 * 9 * 7 38 * 10 * 7 50 * 10 * 8
Daérah 500 500 600 600 800

Langsung Élmu sarta --agent nyaeta bluegas suhu luhur cleaned

model HTG-900 HTG-1800 HTG-3600 HTG-4800 HTG-5400 HTG-8000
Uap Pupus 900 1800 3600 4800 5400 8000
Uap primér 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50%
Uap final 10% 10% 10% 10% 10% 10%
Kapasitas (dryed) 300--800 600--1500 1200--3000 2400--6000 2700-6000 4000-10000
kgs / h
konsumsi listrik 25 38 53 60 75 105
konsumsi batubara 400 250 200 400 250 200 400 250 200 400 250 200 400 250 200 400 250 200
Kgs / t
hasil 37 54 75 110 128 150
Outter dimension M 24 × 6 × 5 26 × 8 × 7 30 × 9 × 8 32 × 10 × 9 36 × 12 × 10 40 × 12 × 12
barang rujukan 1 rujukan 2
bahan garing kai sheaving chip kai
kg / h 8000 2500
Inlet hawa panas ℃ 550-600 360-400
Outlet hawa panas ℃ 110-125 130
Laju kendang rpm 5,5 5,5
Bubuka kipas kw 125 55
Output keur dryer kw 13 8
Kapasitas hawa m 3 / h 60000 27000
Lenght of drier m 10 9
Diaméter dryer m 3.4 2.2

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami