Badag Skala Hay bak coét

Kauntungannana:
struktur Basajan

desain lumrah

baja Quality tinggi

laju gagalna low

Biaya maintenace low

Pilihan pangalusna keur peternakan skala badag

Jenis jukut: Herbage, jarami béas, jukut oat, alfalfa, jarami jagong, jarami perkosa, wheet jerami, weeds, jsb
séréal: Banjarnegara kernels (eusi Uap tinggi), corncobs, jsb
grinding panjangna: 30-200mm
traktor disetir kakuatan: 90-180 hp
kakuatan drive Motor: 90-150kw


G Series skala badag jarami bak coét

kakuatan traktor anu digabungkeun eof G1000 nyaeta 90-180hp, laju rotational tina aci PTO nyaeta 1000rpm. Numutkeun jukut grinding panjangna rupa-rupa, efisiensi produksi tiasa ngahontal 3-15 ton per jam, sarta for ira grinding kawas corns. Bisa ngahontal 40-70 ton per jam. Di sagigireun nohonan sarat timer pamakéan éta tegalan ngeunaan 5000 huluna beefs, éta bisa ogé dipaké pikeun prosés pikeun kebon lianna pikeun ngumpulkeun fee tambahan, kukituna ningkatkeun laju utilization pakakas jeung ningkatkeun leuwih mangpaat. jukut grinded ku mesin tékstur lemes urang, nu tiasa nyata ngaronjatkeun asupan feed sapi tina 1.5kg / sirah / dinten, sarta gampang dicerna, efektif tiasa ningkatkeun produksi sapi, umumna ngaronjatkeun produksi daging 0,5% kana 2%. eta grinders jukut sakumaha ogé tinggi kernels jagong baseuh (30% Uap), efisiensi grinding tinggi, leuwih ti 40 ton per jam, crushing éfék anu alus, bisa langsung dipaké dina kalembaban anu luhur silage jagong, tinggi baseuh silage jagong efektif bisa ngurangan feed waragad, pamakéan silage jagong jeung kalembaban unggal sirah sapi eupan waragad tiasa disimpen ku USD0.5 sapoé.

prinsip ngagawekeun

pto_grinder_11

1.BALE bastian
2.BALE Girang panutup tilu adjustable posisi
3.MILLED produk OUT
4.MILL ngilu
5.ROTOR
6.SET OF malik FLAILHAMMERS
7.ADJUSTMENT SYSYTEM keur counter HAMMERS Pikeun nyaluyukeun chopping Peta

pto_grinder_12

RASING THE Bale ngangkat sapatu ku hidrolik ACTUATOR nyegah JAMMING AND facilitates dimimitian

ngagiling ngilu

pto_grinder_13
pto_grinder_4
Parameter teknis - G800
Rotor motong Mill Laleur péso: maké-resisting bahan alloy
Laleur péso aci: baja alloy kakuatan tinggi
Bearing: SKF
speed rotor speed: 1730rpm
ngalayang qty péso 80 PCS
ngalayang diaméterna péso 680mm
prinsip Crushing motong agul crushing
kakuatan Gabungan 75kw motor
speed motor 1450rpm
layar bolong ketebalan: 6mm
Diaméter liang: 50mm-125mm
Kendang / bak Ketebalan: 3mm
modeu transmisi: tipe ranté
speed kendang 3-8 r / mnt
Kekecapan ngagawekeun 2-5t / h
dimimitian Modél Star segitiga mimiti
lemes mimiti pilihan
Otomatis-trafo ngamimitian pilihan
jenis jukut jukut, jarami, jukut gandum, alfalfa, jagong stalk, perkosa stalk, jarami, nalungtik, jsb
papayung ayeuna meunang milih
overload papayung meunang milih
Parameter teknis - G1000
Rotor Hammer Mill Laleur palu: 64 PCS, bahan alloy maké-resisting
Laleur palu aci: 8 PCS, kakuatan baja alloy
Bearing: SKF
Ngajalankeun: PTO
Gabungan daya Traktor drive: 90-180HP
Motor drive: 90-150kw
speed PTO: 1000rpm
layar bolong Ketebalan: 6mm
Diaméter liang: 6mm-125mm
Kendang / bak ketebalan: 3mm
lebar luar: 3.2mm
jero dia: 2.3mm
jero: 0.8m
screw pusher ngetik: Bi-kolom simetri
panjangna: 1150mm
Discharging conveyor Ketik: tilepan drive hidrolik
jangkungna ngangkat maksimum: 4.19m
Sabuk: karét
ukuran Transpor 6500x3200x3200mm
5300kgs
G800 Constructure
3.2

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami