dryer sabuk kontinyu

perkenalan

alat-alat ieu téh jenis sabuk multilayer ngabalikeun dryer. Bagian utama dijieun tina waja karbon kualitas luhur. Beubeur baja bolong steel dijieunna tina SUS304, Ieu ngalir lancar, gampang pikeun mulasara sarta ngabogaan hirup layanan panjang. Sakabeh mesin ngajalankeun speed na drying hawa bisa diatur kabutuhan husus Anjeun. Mibanda gelar luhur ti automation, nyimpen tanaga gawé jeung ngaronjatkeun efisiensi produksi. hawa nu dryer sarta kalembaban bisa disaluyukeun nurutkeun kaayaan nu sabenerna.


hawa tiis kapasitas dryer sabuk 1t / h (base garing / continous)

parameter spésifikasi
Continous Beubeur Dryer hiji ton / h (continous)
Overal Diménsi of dryer (LxWxH) (mm) 35660x9800x4000
Main Drying Awak (mm) 28170x4380x3150
5 lapisan + 1 Lapisan pikeun lebu Sistim beberesih otomatis
lebar sadia 2760mm
thicknss Spreadth tina bahan (mm) 100mm-150mm
waktos Drying adjustable 0.6-4 h
kapasitas 1T / H (base garing sarta continous)
Output keur kipas sirkulasi 148kw
motor listrik pikeun conveyor 6kw
burner gas alam 520 M Kcal
Kapasitas Konsumsi Gas Pengetahuan Alam 650m3 / h
Temperataure adjustable Ambient - 120
Kekecapan drying 97%
Motor Eletric 460V / 60HZ / UL

pang dasarna

mesin bisa make eletric, gas, gas elpiji, Batubara, biologis Partikel, solar jeung pemanasan énergi lianna. Prinsip gawé téh yén hawa dipanaskeun ku sumber panas dina kompor hawa panas geus ditiup ku fans sirkulasi kana jero awak drying kabinét supados Uap produk anu ngejat handapeun panas. Ngejat dina prosés ieu, hawa beueus dihasilkeun ieu discharged ka luar alat jeung pipa haseup. mesin terus bisa eupan na di jieun na ngajalankeun bahan lancar. Salila prosés conveying bahan, gap ieu conveyed ngaliwatan sabuk bolong intermittent ngawujudkeun elehan tina uji homogénitas bahan jeung jangkauan sahiji hawa dipanaskeun dina sagala surfaces. Bisa connect with parabot lianna pikeun ngahontal operasi kontinyu. (Handap ieu katerangan dryer panas pompa sabuk)

Hemp Beubeur Dryer -5

Suhu low Hemp Daun Beubeur Dryer (1300kgs / hr) 

Hemp Beubeur Dryer -1

Katerangan: Salaku luhur nempokeun gambar: medium drying (hawa ambient) tina Uap tinggi ieu transfered ku kipas circulationg kana pompa hawa panas (evaporator), salila prosés ieu, nu temparature tina hawa ambient ieu lowed na Uap anu turun ka handap sakumaha hawa jenuh, mangka hawa (drying sedeng) tina Uap panghandapna jeung hawa ieu transfered ka condenser (pompa hawa panas) panas nepi hawa. Sanggeus ieu, hawa (drying sedeng) tina suhu jeung Uap low ieu blowed kana bahan baku nepi ka garing bahan baku junun.

modus pemanasan

1.Hot kompor hawa énérgi panas tiasa gas alam, biomassa pellet, gas Liquefied, LP.

Hemp Beubeur Dryer-11

Gas burner Brand: RIELLO 

Hemp Beubeur Dryer-12

dryer sabuk 2.Mesh boga sirkulasi bebas tina hawa panas. Tina gas wasted ieu discharged ku kipas dehumidifying husus. Gas haseup ieu dikawasa ku klep régulasi. Gas panas sangkan nepi bahan atanapi kahandap dina sabuk bolong ku Élmu sarta Téknik ka tegalan biomassa jeung cabut Uap anu. The bolong sabuk belah lalaunan, laju operasi bisa disaluyukeun kalawan bébas nurutkeun kana suhu bahan jeung produk garing continously ragrag kana panarima. Luhur jeung ka handap siklus bisa flexibly ngonpigurasi nurutkeun pangabutuh pamaké, sarta jumlah unit bisa dipilih nurutkeun perlu. Jumlah hawa, hawa panas, waktos tinggal bahan, sarta laju pemanasan bisa disaluyukeun pikeun ngahontal efek drying.

3. Kusabab hawa tiis bahan, alat-alat eta tos rengse ditutup, ukur ninggalkeun bukaan dipikabutuh pikeun ngurangan, jadi pangaruh dehumidifying anu alus.

4. Alat asupan hawa unik ngajadikeun sebaran hawa panas leuwih seragam jeung ensures konsistensi sahiji kualitas produk.

Hemp Beubeur Dryer-13

(Handap mangrupa tampilan ti Hot hawa sirkulasi arah) 

5. Sistim Élmu sarta desain Muti-posisi suhu-dikawasa jeung kipas sirkulasi hawa tinggi bisa nyieun panas internal pinuh dispersed di unggal juru di pedalaman anu. Pastikeun aya euweuh tungtung maot. hawa seragam, idéal pikeun drying hawa sarta drying produk. 

Hemp Beubeur Dryer-14

a. Sirkulasi Fan: The kipas sirkulasi bisa niup kana hawa panas dihasilkeun ku kompor panas kana chamber dryer.

b. Volume controller hawa, nalika hawa hawa dina kompor blast panas teuing tinggi, ajén anu leres dibuka, nu bisa replensish hawa seger jeung ngatur hawa jero dryer nu (ngan uap-dipanaskeun dryer diperlukeun)

c. Kipas Dehumidifier: eta tiasa ngurangan hawa beueus.

d. Uap kontrol klep: lamun suhu hawa naék, klep bisa enlarged saeutik, bisa ngagancangkeun ngaleupaskeun Uap.

Gambar leuwih:

Hemp Beubeur Dryer-15
Hemp Beubeur Dryer-16
Hemp Beubeur Dryer-17
Hemp Beubeur Dryer-18

Suhu Continous Low Hemp Daun Beubeur Dryer

Suhu Continous Low Hemp Daun Beubeur Dryer

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami