Tentang Kami

Company kami

OPPS Grup dugimangrupa anggota Chongqing Gearbox Co., Ltd. (http://www.cccme.org.cn/). mangrupa salah sahiji anggota Cina Shipbuilding Industri Corporation, nu mangrupa puseur-goverment dikawasa badag-ukuran perusahaan, husus dina ngarancang jeung manufaktur precision tinggi na hal hardening gearboxes, couplings, dampers pikeun industri laut, sarta gearboxes pikeun ngawangun bahan, kakuatan PLTA, kakuatan termal, kakuatan nuklir jeung kakuatan angin industri, geleng na pitch drive, precision tinggi gears engine mobil. Pausahaan ieu diadegkeun dina 1966 sarta locates di Jiangjin District kasarna 50 kilométer Langkaplancar kota Chongqing. Na total jumlah aset keur RMB 2.3 milyar sarta eta nyertakeun hiji lahan jumlahna aya 530, 000m2, total jumlah na tina para karyawan téh leuwih ti 2300.

OPPS Grup dugi

Salila 10 taun investasi sarta ngembangkeun generasi anyar pencét pellet kontinyu, pencét pellet kami geus dicaritakeun salaku pangalusna stabil pellet pencét ihwal eusi pangluhurna dina output sarua motor listrik, sarta biaya maintaince teh panghandapna di pasar. handap mangrupa masalah utama keur ngagiling pellet di pasar.

Merek 1.Every di pasar geus bearing jero roller kaasup merek Jerman sarta AS. Anjeun kedah mieun lisah bearing nu unggal dua jam na ngarobah bearing unggal satengah sabulan.
2.For horizontal tipe ring paeh pellet pencet, aci utama gampang pegat na teuas pikeun perbaikan
3.For tipe nangtung datar paeh pellet pencet, kapasitas pencét pellet pisan lemah sareng kakuatan konsumsi.

handap teh Kauntungan utama tina pers pellet kami: 

1. aci utama drived ku gear hélik cylindric.
2. bearing utama beurat tugas branded bearing tina tingkat kualitas precision tinggi.
3. Taya bearing jero roller, teu merlukeun gajih lubrication unggal dua jam.
4. Spasi di antara roller na paeh disaluyukeun jeung dikawasa jarak jauh.
5. The carburization keur gear dina pengobatan panas téh nepi ka 2mm, karasa na maké lalawanan téh kualitas luhur.
6. mesin Jerman CNC keur unggal komponen di Pellet Pencét, anu sangu kasalahan pisan low.
7. The rohangan pikeun chamber dikomprés téh badag, sarta vane tambahan pikeun nyegah bakiak di alam pawenangan.
8. Opat garis (gantina lima garis) paeh bakal nyegah tekanan liwat ti roller, manjangkeun waktos layanan pikeun roller tur maot laun.
9. Kabéh komponén diputer téh lubricated jero pers pellet ku minyak ngompa externally, sarta suhu minyak anu leuwih handap 50 ℃ sadaya waktu, anu hirup bentang pikeun pers pellet anu ngalegaan pisan.
10. Bahanna tina roller na paeh bisa dipilih, contona 40Cr, jsb
ratio 11. skéma bisa dipilih dumasar kana bahan baku béda jeung Uap béda Contona, dina hardwood / kai lemes / na Uap anu 20% -25 %.
12. Konsumsi kakuatan pisan low, ilaharna teh 1G nyaéta 55w, mesin Jerman nyaeta 60w-70w. Hemat daya nyaéta 20% langkung.
13. Ukuran jero paeh nya badag ti mesin normal ti china / Jerman / usa, kapasitas leuwih luhur ku 30%.

The Prosés pabrik kami:

R & D-molding na Casting-> machining - Majelis - Instalasi jeung KPK.

R & D

R & D-1
R & D-2

Molding na casting

Molding na casting-1
Molding na casting-2

Machining

Machining-1
Machining-2
Machining-3
Machining-4

Control kualitas (tipe Beda NDT na Panas Treatment) 

HCS-140 Infrabeureum Karbon-Walirang Determinator

Control kualitas (tipe Beda NDT na Panas Treatment) -2
Control kualitas (tipe Beda NDT na Panas Treatment) -1
HCS-140 Infrabeureum-1
HCS-140 Infrabeureum-2

X-ray detectoscope jeung detektor cacad ultrasonic digital

X-ray detectoscope jeung detektor cacad ultrasonic digital
X-ray detectoscope tur cacad ultrasonic digital detektor-3
X-ray detectoscope tur cacad ultrasonic digital detektor-2

nguji Equipment 

Nguji Equipment -1
Nguji Equipment -2
Nguji Equipment -3

Instalasi tur Komisi 

Instalasi tur Komisi -1
Instalasi tur Komisi -2
Instalasi tur Komisi -3

Langkung ti portopolio kami

142fcf45

2009

 Simkuring oge nganggo horizontal ring paeh pellet pencét (ayeuna loba pausahaan ti Jerman / usa / china masih ngagunakeun tipe ieu)

df6b2c75

2011

 Firsty try pikeun ngajawab masalah bearing jero roller.

6acb1b69

2012

Urang investasi tipe X tina pers sabalikna pikeun ngajawab masalah bearing insider roller.

a224a922

2015

ring paeh horizontal kalawan henteu bearing jero roller.

wer

2016

 Urang invent generasi anyar pencét pellet

pabrik


Kirim pesen anjeun ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami