• Alfalfa Pellets
  • Low Temperature  Pelleting Technology
  • Mati Jeung suku cadang lianna
  • ysy11

Aplikasi industri

  • Minyak sari

    Minyak sari

  • susu Feed

    susu Feed

  • Perawatan MSW

    Perawatan MSW

  • biomassa Suluh

    biomassa Suluh

  • Pupuk organik

    Pupuk organik

Video

  • RDF pellets production line

  • Corn stalk pelletizing
    (testing shows the design: no bearing inside roller shell)

Produk Artikel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami