Tre Pass tharëse


Tre kalojë tharëse rrotullues

Tre të kalojë tharëse rrotullues mund të përdoret për pluhur pa, patate të skuqura druri, kashtë, dru sheaving, Medicago sativa, Cassava, kokrra Distillers ', barishte, etj
Përdorimi tharëse furra që ka faza të ndryshme, efikasiteti për ngrohje është në rritje deri 15 % -20%, dhe kostoja për të thatë është ulur poshtë, e tensionuar e tharjes është 2 ose 3 herë më shumë se tharëse tradicionale, dhe gjatësia e daulles është 30% -40% më e shkurtër se kalim të vetëm, pushtimi i tre tharëse pass është 65% më ulët se tharëse vetme kalojë.

1. Metodat për tharëse tre pass

DSCF5175

Tre tharëse kalojë është i përbërë nga tre daulle, rrjedha material si më poshtë: Inner daulle -> daulle mesme ---> outter daulle, çdo daulle ka formën e veçantë të pjatë materiale udhëzuese, materiali është zhvendosur nga forca rrotulluese nga daulles dhe forca attrative nga ajri të nxehtë.

Tre Pass Tharëse-1
Tre Pass tharëse-10

2. Statusi i punës për tharëse:

Tre Pass tharëse-11

AB: para-ngrohje fazë, material është transferuar në tharëse, pasi që ajri të nxehtë, temperatura e materialit është në rritje deri topin e lagur, në këtë fazë, lagështi brenda materialit është e qëndrueshme, dhe temperatura e ajrit të nxehtë është në rënie poshtë, i kalimit të nxehtësisë nga ajri të nxehtë është përdorur për të para ngrohur materiale lagësht.
BC. tharje në të njëjtën shpejtësi, raporti i tharjes është e qëndrueshme, në këtë fazë, feasture e topit lagësht ka ujë të lirë të evapourated nga të nxehtit transferohet nga ajri të nxehtë në mënyrë që temperatura është e qëndrueshme, por temperatura e ajrit të nxehtë dhe lagështi e materialit është rënë poshtë.

CD: Raporti i tharjes është rënë poshtë, raporti përhapjen e lagështisë brenda materialit është më pak se
të votuarat e avullimit për lagështi, sipërfaqja e materialit nuk kanë lagështi të mjaftueshme, kështu që raporti i tharjes është poshtë ngadalshëm, transferd ngrohjes materialit është e lartë se nxehtësia e përdorur të zhduket lagështi në mënyrë që temperatura e materialit është në rritje dhe temperatura e ajrit të nxehtë është duke rënë poshtë.

DE, lagështi e materialit është ulur poshtë kërkesën dhe materiali është liruar nga tharëse të sistemit të ftohjes për të siguruar temperatura e materialit është një pak më shumë se ambientit dhe paketë atë.

3. specifikim i tre tharëse pass:

Heat Shkëmbim - Agjenti për tharje është e ajrit të nxehtë
model HTG-600 HTG-1200 HTG-2400 HTG-4800 HTG-8000
Moisture Erase 600 1200 2400 4800 8000
lagështi Primar 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50%
lagështi final 10% 10% 10% 10% 10%
Kapaciteti (dryed) 300--800 600--1500 1200--3000 2400--6000 4.000--10.000
kg / h
konsumi i qymyrit 500 320 240 500 320 240 500 320 240 500 320 240 500 320 240
Kg / t
konsumi i energjisë elektrike 37 72.1 98.7 131,6 168
prodhim 45 95 130 175 220
Outter dimension (m) 32 * 6 * 5 34 * 7 * 6 36 * 9 * 7 38 * 10 * 7 50 * 10 * 8
zonë 500 500 600 600 800

Direct Heating --agent është bluegas temperaturë të lartë pastrohen

model HTG-900 HTG-1800 HTG-3600 HTG-4800 HTG-5400 HTG-8000
Moisture Erase 900 1800 3600 4800 5400 8000
lagështi Primar 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50% 70% 60% 50%
lagështi final 10% 10% 10% 10% 10% 10%
Kapaciteti (dryed) 300--800 600--1500 1200--3000 2400--6000 2700-6000 4000-10000
kg / h
konsumi i energjisë elektrike 25 38 53 60 75 105
konsumi i qymyrit 400 250 200 400 250 200 400 250 200 400 250 200 400 250 200 400 250 200
Kg / t
prodhim 37 54 75 110 128 150
Outter dimension M 24 x 6 cm 5 26 * 8 x 7 30 x 9 x 8 32 x 10 mm 9 36 cm 12 x 10 40 mm 12 x 12
artikull Referenca 1 Referenca 2
materiale të thata Wood sheaving patate të skuqura druri
kg / h 8000 2500
Gji ajrit të nxehtë ℃ 550-600 360-400
Prizë ajrit të nxehtë ℃ 110-125 130
Shpejtësia e daulles rpm 5.5 5.5
Hyrje fan kw 125 55
Output për tharëse kW 13 8
Air Kapaciteti m 3 / h 60000 27000
Gjatësia e thata m 10 9
Diametri i tharëse m 3.4 2.2

 • Previous:
 • Next:

 • Na dërgoni mesazhin tuaj:

  Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne

  Produkte të lidhura

  Na dërgoni mesazhin tuaj:

  Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne