Linja e Renditjes së MSW

Procesi i linjës së klasifikimit të mbeturinave (Procesi i Deponimit Zero)

Preshredder --- Trommel --- Seperator ajri --- RDF copëtues --- RDF Pellet Mill.
Mbetje Organike --- Tharëse --- RDF Pellet Mill.
1.Predredder
   Përdorni preshredder si hapje qese për MSW, kështu që klasifikimi manual do të funksionojë mirë.
2. Trommel
   Trommel do të ndajë mbeturinat organike nga RDF, pas kësaj mbetjet organike mund të thahen individualisht.
3.Aperat Seperator
  Air
4.RDF Shredder
  Ulni madhësinë nga 200mm në 50mm, në mënyrë që RDF të mund të fishekizohet.
5. Mulliri i Peletit.
  Vazhdoni të zvogëloni madhësinë e RDF në fishekëve në mënyrë që vlera e nxehtësisë të jetë më e lartë.
  Peletet RDF mund të piqen në furrat rrotulluese në termocentralin ose industrinë e çimentos. 

5

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne