Qumështit dhe Animal Feed

Procesi lfalfa Pellet Processing Plant
(procesi ekonomike mundshëm)
•  Raw Material: alfalfa 
•  lagështi: tharë natually në 25% lagështi afërsisht 
•  Hapi 1: Përdorimi mulli (vaskë lloj mulli) për Grinde në 6--125mm 
•  Hapi 2: Parësor Hammer Mill (ndryshuar madhësinë në masë më të vogël pak se 10mm)
•  Hapi 3: pelleting dhe ftohje Station: Procesi pluhurin e sharrës në diametër 8mm madhësia dhe 20-40mm fishekëve rregullueshme gjatësi.

1

Animal Feed Procesi Pellet Processing Plant
(procesi ekonomike mundshëm)
•  Raw Material: mish luledielli, mish farë ulliri, mbeturinave lulekuqe, etj
•  lagështi: tharë natually në 25% lagështi afërsisht
•  Hapi 1: Përdorimi mikser për të rritur proteina etj
•  Hapi 2 : Hammer Mill (të ndryshuar madhësinë në masë më të vogël pak se 10mm)
•  Hapi 3: pelleting dhe ftohje Station: Procesi pluhurin e sharrës në diametër 8mm madhësia dhe 20-40mm fishekëve rregullueshme gjatësi.

780
模型

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne