pleh organik

Pleh organik fishekëve Processing Plant

Materiali Raw: Plehrash nga Dairy Farm, organike (EFB humbim kohë të gjatë) + NPK Kimike, etj
lagështi: 20% tharë natually
Hapi 1: Belt tharëse
Hapi 2: Mixer për Organike (EFB humbim kohë të gjatë) + NPK Kimike vetëm
Hapi 2: pelleting dhe ftohjes Station: Procesi i plehrash ose organike në madhësi 8mm / diametër 10mm dhe 20-40mm fishekëve rregullueshme gjatësi.

 

Biomasa Fuel-1