Mulli i vaskës

Kërcellët e misrit duhet të copëtohen para se grumbullimi i misrit të bëhet në pelet. Tulipanët dhe kungulli mund të përdoren gjithashtu si lëndë djegëse e biomasës. Arsyeja kryesore për të zgjedhur misrin në vend të barërave të tjerë është se kërcelli korret më lehtë për karburant. Misri gjithashtu ka më pak kalori se barishtet e tjera. Mbjellja e kërcellit të misrit në bimë jeshile mund të ndihmojë në rritjen e prodhimit të biomasës krahasuar me mbjelljen e bimëve kafe.

Bishtat e misrit dhe bagasses mund të përdoren si lëndë djegëse e biomasës. Mbjellja e kërcellit të misrit dhe e bagasave mbi tokë të mbuluar me rërë ose argjilë mund të jetë një burim kryesor i energjisë diellore. Bishtat e misrit dhe bagasses mund të përdoren si lëndë djegëse e biomasës. Lënda drusore: Fabrikat e peletit me unaza vertikale janë mulli më i mirë i peletit për grumbullimin e misrit dhe bagasët. Makineri që bluan kërcell misri për mulliri të peletit.

Fabrikat e peletit me unaza vertikale janë mulli më i mirë i peletit për grumbullimin e misrit dhe bagasses. Tub Grinder bën një mulli të shkëlqyeshëm dhe mund të bëjë sipërfaqe të shkëlqyeshme për bluarje dhe bluarje gruri. Tub Grinder është shumë i lehtë për t’u përdorur, ju mund të merrni shumë rezultate prej tij dhe mund të kaloni ditët e ardhshme vetëm duke bluar kërcellin, pastaj bluaj barin dhe pluhurin e misrit për ta bërë atë bluarje të madhe për kallirin, kërcellin e misrit, lëvoren e drithit, etj.

Tub Grinder është copëtuesi më i mirë për kërcell misri ose kashte orizi. Bën më të mirën nga kashta e orizit. Isshtë më së miri për zona të vogla. 3. Poting në vazo Jowo Reishi Bërë nga përbërës organikë dhe të tërë Poting-u i Jowo Reishi është shumë i thjeshtë për t’u përdorur pasi kërkon vetëm disa hapa të thjeshtë. Alsoshtë gjithashtu shumë i mirë si për përdorim në natyrë ashtu edhe për ambiente të brendshme.


Koha e postimit: Korrik-23-2021

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne