Mulli pelet RDF 2

RDF Pellet Mill do të kursejë koston e karburantit për furrat e çimentos. Kursimi i karburantit është një shqetësim i madh për karburantet e rinovueshme, por nuk është aq i madh në listë. Rotari është një mënyrë mjaft efikase për të furnizuar një numër të vogël të njësive të karburantit, krahasuar me motorët me benzinë ​​dhe naftë. Ka mijëra njësi të karburantit rrotullues në të gjithë vendin, të cilat do të ulin koston e karburantit për furrat e çimentos.

Furrat rrotulluese të çimentos kanë nevojë për lëndë djegëse alternative për të kursyer koston. Prodhimi i energjisë rrotulluese siguron një burim shumë të pastër të energjisë që mund të bëjë që industria e çimentos të lëvizë me një ingranazh. Nëse furrat e gëlqeres së ndezur janë vënë jashtë funksionit, industria e çimentos do të rrezikojë humbjen totale edhe pse mund të ketë burime të tjera energjie që mund të furnizojnë energjinë. Fabrikat e peletit të ndezura po bëhen opsioni më i mirë për furrat e çimentos.

Fabrika e peletit SRF është zgjidhja më e mirë për të kursyer kosto për furrat rrotulluese të ndezura në industritë e çimentos. Sidoqoftë me një termocentral të madh si SRF nuk mund të përdorim ndonjë zgjidhje tjetër. Me përdorimin e SRF, energjia e nevojshme për injektimin e CO2 do të jetë më e dobishme për SRF. Mulliri SRF Pellet siguron një zgjidhje me kosto efektive si për furrat SRF ashtu edhe për furrat e copëzuara të ndezura. Karakteristikat e Mill-it të Pelletit


Koha e postimit: Korrik-23-2021

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne