nxjerrjen e naftës

Kërp Pellets përpunimit të bimëve Procesi
(proces risi)

Materiali Raw: Fresh kërp
lagështi: 80% Fresh nga plantacion
Hapi 1: Përdorimi chipper (daulle lloji), ose vaskë mulli të shkurtojë madhësinë në 30-50mm
Hapi 2: Temperatura Ulët Belt tharëse (të thatë Lë kërp në 18% lagështi)
Hapi 3: Hammer Mill (për të siguruar madhësia gjethet kërp do të jetë më e ulët se 5mm ose më pak)
Hapi 4: pelleting dhe ftohjes Station: Procesi gjethet kërp në diametër madhësia 6mm dhe gjatësi 20-40mm rregullueshme peleta.
Hapi 5: Transferimi fishekëve kërp në procesin e nxjerrjes Supercritical për të rritur prodhimin e naftës CBD me 30% ose më e lartë.

Biomasa Fuel-1

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne