predha rul

shell rul përfshijnë si në vijim:

Predha 1.Roller me rrudhë hapur dhe dimpled
predha 2.Roller me hapur corrugaton
3.Roller shell me rrudhë prirur të mbyllur dhe dimpled
4.Roller shell me Fishbone rrudhë
5.Roller shell me rrudhë mbyllur dhe dimpled
6.Roller shell me rrudhë mbyllur
7 predhë .Roller me hapur prirur rrudhë
skeletit 8.Dimpled rul

1 Predha Roller me rrudhë hapur dhe dimpled  1  2
2 Predha Roller me corrugaton hapur  3  4
3 shell rul me prirur rrudhë mbyllur dhe dimpled  5
4 shell rul me Fishbone rrudhë  6  7
5 shell rul me rrudhë mbyllur dhe dimpled  8
6 shell rul me rrudhë mbyllur  9  10
7 shell rul me rrudhë hapur prirur  11  12
8 predhë Dimpled rul  13  14

Piktura


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne