vdes

Lloji i Die Përfshijnë:
1.conical
2.collar
3.cylindrical
4.front
attachment 5.collar dhe dhëmbët zvarritje
6.Two shtresa Ring Die

Pjesë këmbimi mbindërtimë me pas markave të topth Mills (Brands janë numëruar)

Feed topth Mill Die / rul

Muyang / Famsun / Muzl

SZLH / FCPM / FDSP / SZLU

CPM

BUHLER

ANDRITZ

PTN

Përtyp

VAN Aarsen

Yemmak

Salmatec

Promill

Paladin

Matador

Lameccanlca

O zot i madh

Biomasa topth Mill Die / Roller

Yulong

Rotex Master

MZLH

ANDRITZ

CPM

OGM

Amandus Kahl

LISTA E DIE

artikull markë Specifikim imazh
1 Awila SIZE: 660MM MATERIAL: X46Cr13 (HRC: 52-54)  1
2 Muyang SIZE: 520MM, MATERIALI: 20CrMnTi  2
3 shumë Brands Size: 420mm Materiali: Alloy çeliku  3
4 shumë Brands Size: 508mm Materiali: Alloy çeliku (HRC: 58-62)  4
5 ZKM SIZE: 850MM MATERIAL: X46Cr13 (HRC: 52-54)  5
6 Të tjerët SIZE: 660MM MATERIAL: X46Cr13 (HRC: 52-54)  6
7 Die Flat SIZE: 450mm MATERIAL: X46Cr13 (HRC: 52-54)  7

Piktura

420 (1)

420 (2)

420 (3)

420 (4)

420 (5)

420 (6)

420 (7)

508 (1)

508 (2)

508 (3)

508 (4)

508 (5)

508-m (1)

508-m (2)

508-m (3)

die Flat (1)

die Flat (2)

die Flat (3)

die Flat (4)

Të tjera-1 (1)

Tjetri-1 (2)

Tjetri -1 (3)

Tjetri -1 (4)

Tjetri-2 (1)

Të tjera-2 (2)

Tjetri-2 (3)

Tjetri-2 (4)

Tjetri-2 (5)

Tjetri-2 (6)

Tjetri-2 (7)


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne