• High Capacity SRF Pellet Mill 5-6T/H
 • banner1-1
 • Shtypni filtër
 • High Speed Optical Sorter
 • Tub Grinder
 • Tub Grinder
 • Tharëse rrjete me temperaturë të ulët
 • Tharëse rrjete me temperaturë të ulët
 • Tharëse rrjete me temperaturë të ulët
 • Tharëse rrjete me temperaturë të ulët
 • Four Shaft Shredder
 • Celular Wood Brush Chipper
 • Ekrane rrotulluese
 • Ekrane rrotulluese
 • high-speed optical sorter
 • Shtypni filtër
 • Shtypni filtër
 • Shtypni filtër
 • Shtypni filtër
 • Tharëse rrjete me temperaturë të ulët
 • Four Shaft Shredder

aplikimet e industrisë

 • nxjerrjen e naftës

  nxjerrjen e naftës

 • Feed qumështit

  Feed qumështit

 • MSW Mjekimi

  MSW Mjekimi

 • biomasa Fuel

  biomasa Fuel

 • pleh organik

  pleh organik

Video

 • RDF pellets production line

 • Corn stalk pelletizing
  (testing shows the design: no bearing inside roller shell)

Produkte Featured

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne