Ua maua e Quantafuel le 40% siteki i Geminor

O le gaosiga o suauʻu gaosi ma le vailaʻau faʻataʻitaʻi otaota na faʻatau e Quantafuel ua faʻatau le 40% siteki i Geminor mai ia Geminor Invest. O tagata e ona le Geminor Invest, o le pule sili (CEO) Kjetil Vikingstad ma le ofisa sili o le ofisa (COO) Ralf Schöpwinkel, o le a taofia se 60% sea o Geminor.
Fai mai Vikingstad, "I le avea ai o Quantafuel o se paaga, matou te faamoemoe ia ausia la matou sini o le avea ma taʻimua i le toe gaosia o mea ma toe maua mai le malosi i Europa. I le galulue faʻatasi ai ma Quantafuel matou te mananaʻo e faʻateleina le vaega o palasitika mo mea toe gaosia, ma o lenei mea e fesoasoani malosi ai i se lapisi o tamaoaiga mo palasitika i Europa. " Na ia taʻua foi, "Faatasi, o kamupani e fausia se taua filifili mai le aoina, faʻavasegaina ma togafitiga o lapisi lapisi uma ala i le faʻagasologa o le toe gaosia o vailaʻau. O le palasitika o le a avea nei sili ona taua mo Geminor, ae o le kamupani o loʻo i ai foi se manino auala e atiaʻe ai vaega ninii ma alavai i totonu o otaota fafie, faʻatagaina-maua mai suauʻu (RDF), mautu toe maua fafie (SRF) ma pepa. " Na ia taʻua foi o le a faaauau pea ona atiaʻe e le kamupani nisi vaega ninii gafataulimaina ma aveese isi lapisi palasitika mo le toe gaosiina o vailaʻau.
O le taʻitaʻifono o Geminor Invest Arne Haldorsen na ia taʻua e faapea, "E i ai le tele o luitau i totonu o le lalolagi i totonu o le pulega o lapisi, aemaise lava pe a oʻo mai i le tagofiaina o le faateleina pea o lapisi o otaota. Ina ia faʻafetauia nei luʻitau o loʻo faʻateleina le atinaʻeina o pisinisi mautu, ma o loʻo atinaʻeina faʻavaomalo vaifofo fou. Geminor manaʻo e avea ma autu ki i lenei gaioiga, o se mea matou te faʻamoemoe e ausia ma Quantafuel o se paʻaga ma paʻaga-pule. "


Taimi Post: Fep-01-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou