уништувач со една оска

Погоден за уништување на биомаса, обнови ги секачите со заварување со преклопување

Апликации

Биомаса, RDF (отпадна пластика, биомаса, дрво, гума, кожа, хартија, ткаенина, влакна, итн)

Големина на честички по распарчување: 20-100мм


室

Комора за дробење

Има специјално опремување за поставување наменето за лоцирање на главното вратило, а лизгачките компоненти поставени во средината на вратилото дури и ќе ја суровина. Така, суровините што се хранат ќе се натрупаат во средината на комората за распарчување, така што хидрауличниот туркач не е потребен и секој нож на главното вратило ќе ја исече суровината автоматски и рамномерно. Растојанието помеѓу екранот и ножевите ќе биде добро поставено така што суровината нема да се врати назад, а носењето на главното вратило ќе се намали, капацитетот ќе се зголеми. Плочата за носење од типот на модулот е инсталирана во комората за разбивање и ќе се осигура дека куќиштето на уништувачот нема да се истроши.

Х

Ножеви од типот H

Ножевите се распоредени како распределба од типот S завртка или V тип на валјакот. Ножевите и седиштето се прицврстени на главното вратило со завртки, така што лесно може да се расклопат. Можно е да се обезбеди динамичен момент на рамнотежа на главното вратило и вибрациите и бучавата на уништувачот ќе се намалат, ефикасноста ќе биде подобра. 

М (V)

М -тип зацврстен тип Ножеви

Материјалот што носи доказ за носење е заварен на површината на главното вратило, седиштето на ножевите може да биде подвижно или фиксирано и заварено. Овој тип ножеви се користат нашироко за ПП филм, ПЕТ шише, ткаена кеса, лименки, МСВ, пластична цевка, ткаенина, лента, итн.

Ножеви од типот V со висока ефикасност.

Површината на ролерот е обработена како жлеб од тип на завртка. Функцијата против носење е висока, распределбата на ножевите е близу, капацитетот е голем и ефикасноста е висока. Цврста пластика, хартија, дрво, текстил, слама и шупливо буре, итн. 

40ff0c9a933dd56ba522e457b7530a69
93e86c8475877e50aa5d7da9c40b4376
731f39b462aec0b9b72f60b62cfffaf5
Ножеви

Ножеви

Материјалот на Ножеви може да биде легиран челик DC53 и HARDOX550 материјал за носење во зависност од карактерот на суровината. Кога уништувачот се користи за носење материјал како влакна, текстил, стаклена ткаенина, комунални отпадоци, итн., Се користи ХАРДОКС.

Ножеви седиште

Седиште на ножеви

Подвижното седиште на ножеви е инсталирано според игла на жлебот и заклучено со завртки. Така, точноста е висока и може да се користи за тешки работи, ножевите лесно се заменуваат за одржување.

пуфер за вибрации

Бафер за вибрации

Кога ќе го исечете тврдиот материјал, ударот на валјакот ќе биде висок како тешка работа, за да се избегне контакт со ножеви и главата на ролерот е заштитена од прекумерен притисок, така што мекиот материјал како тампон е неопходен и нивото на вибрации приклучокот е инсталиран, кога вибрациите се премногу сериозни, ќе се случи автоматско обраќање на уништувачот или уништувачот автоматски ќе се запре. 

Појас флексибилен

Бафер за вибрации

Кога ќе го исечете тврдиот материјал, ударот на валјакот ќе биде висок како тешка работа, за да се избегне контакт со ножеви и главата на ролерот е заштитена од прекумерен притисок, така што мекиот материјал како тампон е неопходен и нивото на вибрации приклучокот е инсталиран, кога вибрациите се премногу сериозни, ќе се случи автоматско обраќање на уништувачот или уништувачот автоматски ќе се запре. 

хидраулична спојка

Хидраулична спојка

Хидрауличното масло е вградено во спојката како медиум за пренос на моментот. Значи, промената на должноста на уништувачот ќе биде мазна и без чекор, без оглед на вртежниот момент или брзината на ротација. Кога антисилата е голема, брзината се намалува за да се зголеми вртежниот момент, така што работата на уништувачот ќе биде мазна. А турбото е поврзано со тркалото на пумпата со мека спојка, така што времето на сервис е продолжено. 

МОДЕЛ SSD1000 SSD1500 SSD2000
Севкупна димензија (L × W × H) 3950 × 2580 × 4115мм 4500 × 3000 × 4115мм 5025 × 3020 × 4500мм
Висина на хранење  3300 мм 3300 мм 3300 мм
Комора за дробење 1730 × 1020мм 2230 × 1550мм 2750 × 2050 мм
NW 17,5 ~ 18,2 Т 21 ~ 22,5 Т 35,7 ~ 36,5 Т
резервоар за масло  400L 750L 1000L
хидрауличен притисок  30MPa 32MPa 35MPa
тип на погон  Електрични/хидраулични Електрични/хидраулични Електрични/хидраулични
излез на моторот  2 × 55 /2 × 75Kw 2 × 90 /2 × 110Kw 2 × 132 /2 × 160Kw
Контролен систем  PLC+MODBUS комуникација  PLC+MODBUS комуникација  PLC+MODBUS комуникација 
Ролер кол  2 2 2
брзина на главното вратило  160-200/ 160-250 160-200/ 160-250 160-200/ 160-250
количина на ножеви  90 220 325
големина на празнење 6-100мм 6-100мм 6-100мм
Капацитет  6-7 T/H 13-15T/H 22-25T/H
модел БЕКЕН-ССС-80120 БЕКЕН-ВСС-60150
Вкупна големина (L*W*H) 3600х1920х2290 3380*2410*3200
Површина за сечкање L*W (mm) 2190х1120мм 1530*1490 година
Дијаметар на ротор на секач (мм) Φ870мм Φ602мм
Мрежа на екранот (мм) 90мм 130мм
Брзина на вратило (вртежи во минута) 5-30 вртежи во минута 5-30 вртежи во минута
Количина на машина (парчиња) 23 ЕЕЗ 155 ЕЕЗ
Дебелина на секач (мм) 75мм 30-50ММ по избор
Мотор (kw) 160KW 110+7,5
Големина на честички по сечкање 90мм 30-50ММ по избор

 • Претходно:
 • Следно:

 • Испратете ни ја вашата порака:

  Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас

  Поврзани производи

  Испратете ни ја вашата порака:

  Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас