вадат нафта

Коноп пелети фабрика за обработка Процес
(процесот на иновации)

Суровина: Свежи Коноп
Влага: 80% Свежи од плантажи
Чекор 1: Користете сечкање (тип тапан) или када мелница за да се скрати на големина во 30-50mm
Чекор 2: ниска температура појас фен (за да се исушат Коноп Лисја до 18% влага)
Чекор 3: Перфоратори Мил (за да бидете сигурни дека големината на коноп листови ќе биде помала од 5mm или помалку)
Чекор 4: Pelleting и ладење станица: процесот на коноп остава во дијаметар големина 6mm и 20-40mm прилагодлива должина пелети.
Чекор 5: Трансфер на коноп пелети во процесот на суперкритична екстракција да се зголеми производството на нафта CBD од 30% или повисока.

Биомаса гориво-1

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас