pupuk Organic

Tanduran Organic pupuk pelet Processing

Material Raw: Kompos saka Dairy Farm, Organic (EFB sampah wektu dawa) + NPK Kimia, etc
Moisture: 20% pepe natually
Langkah 1: Sabuk Dryer
Langkah 2: Mixer kanggo Organic (EFB sampah wektu dawa) + NPK Kimia mung
Langkah 2: Pelleting lan Cooling Station: proses Kompos utawa Organic dadi ukuran 8mm / diameteripun 10mm lan 20-40mm luwes pelet dawa.

 

Damen bakar-1